top of page
  • vos449

Overgeven - Stephana de Wolf-Jonker

Bijgewerkt op: 18 jan.

Wie ben je en wat doe je?

Stephana de Wolf-Jonker, naast docente Engels ook afdelingsleider jaar 1 &2 en staflid op het Coornhert Gymnasium in Gouda.


Wat is je beste herinnering aan Vijfje en waarom?

Oei, dat zijn er wel heel erg veel en allemaal op een eigen bijzondere manier. De geweldige avonden in de Jut, die je pas op waarde kunt schatten als je aan het burgerlijke leven bent begonnen. De Batavierenrace, waar slaap overrated was (en hardlopen eigenlijk ook). De Vijfjeweekenden, waar tevergeefs om stilte werd gevraagd, de mannen zich op het adtje-kratje stortten en er uit de maat gedanst werd in die gare discotheek in Beilen waar ik de naam niet meer van kan herinneren. Gelijkspelen tegen aartsrivaal Exstudiantes nadat zij in onze ingestudeerde 0-corner trapten nadat ze ons meermaals uit hadden gelachen om de getallen die we riepen. Sop die vervolgens boos een bos bloemen in de prullenbak flikkerde. De vele commissie-avonden die altijd in ordinaire zuippartijen eindigden. Maar de meest bijzondere herinnering is toch wel kampioen worden met dames 1, in het seizoen dat trainer Gideon overleed.


Wat heeft jouw tijd bij Vijfje jou gebracht?

Naast waanzinnige herinneringen en mooie vriendschappen een geweldige vrouw met wie ik al bijna dertien jaar samen ben waarvan inmiddels al vier jaar getrouwd!


Waar mogen Vijfjes en oud-Vijfjes jou voor benaderen?

Alles behalve een adt-wedstrijd.


Aan wie (of van wie) geef je over en waarom? (Diegene is de volgende maand aan de beurt)

Ik geef het stokje over aan Ellen Korving, of inmiddels beter bekend als Ellen Nijkamp, een van de bijzondere vriendschappen die ik heb overgehouden aan deze waanzinnige Vijfje tijd en voor mij ook onlosmakelijk verbonden is aan deze periode. Wat hebben we een grandioze tijd samen gehad! Nu ze getrouwd is (met een Vijfje), een prachtig gezin heeft en veel te hard werkt, wordt het tijd dat ze weer even mee teruggenomen wordt in deze waanzinnige Vijfje tijd!
136 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Overgeven - Donja Groot Kormelink

Wie ben je en wat doe je? Ik ben Donja Groot Kormelink. Ik werk in Arnhem als staf jurist bij de Omgevingsdienst Regio Arnhem. Wat is jouw beste herinnering aan Vijfje en waarom? Dat is niet een speci

Comments


bottom of page