top of page
  • vos449

Overgeven - Donja Groot Kormelink

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Donja Groot Kormelink. Ik werk in Arnhem als staf jurist bij de Omgevingsdienst Regio Arnhem.


Wat is jouw beste herinnering aan Vijfje en waarom?

Dat is niet een specifieke herinnering om te noemen. Het was een bijzondere tijd waarin vriendschappen zijn ontstaan en sportieve en gezellige momenten samen zijn gekomen! Al met al als ik terugdenk aan de tijd bij Drs. Vijfje is het met name de herinnering aan de leuke mensen en de warmte van de vereniging.


Wat heeft jouw tijd bij Vijfje jou gebracht?

De tijd bij Drs. Vijfje heeft mij veel gezelligheid & sociale contacten gebracht. Het zaalvoetballen heb ik bij vijfje mogen ontdekken, er zijn vriendschappen ontstaan en ik heb mijn man in die tijd leren kennen.


Waar mogen Vijfjes en oud-Vijfjes jou voor benaderen?

Altijd leuk en gezellig om bij te kletsen met oude bekenden en als ik daarbij ook nog kan helpen is dat mooi meegenomen.


Aan wie (of van wie) geef je over en waarom? (Diegene is de volgende maand aan de beurt)

Marloes van Fulpen. Een hele leuke & gezellige tijd bij vijfje gehad maar daarna eigenlijk wel uit het oog verloren. Om die reden vind ik het leuk om contact op te nemen voor de VOS.

En bij het liedje Malle Babbe van Rob de Nijs moet ik aan Marloes denken, wat heb ik gelachen toen Marloes voorstelde dat liedje te playbacken ( of was het karaoke..?).

110 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page