top of page
  • vos449

Overgeven - Ellen Nijkamp-Korving

Bijgewerkt op: 25 sep. 2023

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Ellen Nijkamp-Korving, ik ben werkzaam als fysio- en manueel therapeut bij Fitaal in Drachten.


Wat is je beste herinnering aan Vijfje?

VOETBAL, GEZELLIGHEID, MOOIE FEESTJES!


Er is niet specifiek één beste herinnering, er zijn zoveel mooie herinneringen aan mijn Vijfje tijd.

De vele mooie avonden in de Jut, waarbij pikken niet mocht ontbreken. De nachten dat Stephana

de Wolf-Jonker en ik elkaar opbelden als we het liedje Rosanne van Nick en Simon in de kroeg hoorden. Bestuur Hoffer, met vele gezellige avonden en waar we iets voor de vereniging hebben kunnen betekenen. Het organiseren van het super mooie VET-toernooi, toen ik in de toernooicommissie zat. En natuurlijk ons kampioenschap van Vr1, in het jaar dat Gideon overleed.


Wat heeft jouw tijd bij Vijfje jou gebracht?

Vijfje heeft er voor gezorgd dat mijn studententijd een onvergetelijke studententijd was! Als ik terug denk aan mijn studententijd denk ik aan Vijfje. Naast de mooie tijd die ik toen heb gehad, heb ik er ook dierbare vriendschappen aan over gehouden. En ik heb mijn man bij Vijfje ontmoet!


Waar mogen Vijfjes en oud-Vijfjes jou voor benaderen?

Oude tijden herleven:

- Zoals een potje voetbal met mijn oude teamies: poepen is winnen! - Spelletjes in de kroeg: lekker pikken of vijven.

- Een Stef stuntpiloot competitie.


Aan wie geef je over en waarom?

Donja Groot Kormelink.

Naast dat wij bij elkaar in de ToCo hebben gezeten en zowel bij Vijfje als Exstudiantes samen hebben gevoetbald, zien wij elkaar nog steeds. Donja heeft vast ook mooie herinneringen, dingen die Vijfje haar heeft gebracht en gekke momenten die zij met ons wil delen.146 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Overgeven - Donja Groot Kormelink

Wie ben je en wat doe je? Ik ben Donja Groot Kormelink. Ik werk in Arnhem als staf jurist bij de Omgevingsdienst Regio Arnhem. Wat is jouw beste herinnering aan Vijfje en waarom? Dat is niet een speci

Comentarios


bottom of page